Fototapet motivational la comanda

Fototapet motivational personalizat impermeabil la comanda

Fototapet motivational

Orice format grafic, orice tema motivationala! Fiecare lucrare este construita pe tipul de mesaj ce se doreste a fi transmis. Serviciile de consultanta incluse pentru acest tip de abordare vor defini formatul grafic final (peisaj, nuante, modele fototapet) ce se va potrivi perfect spatiului neamenajat inca.

Pentru realizarea fototapetului personalizat sunt utilizate cerneluri ECO care nu emana miros. Acestea permit contactul cu apa, sunt rezistente UV si nu se deterioreaza in medii umede. Materialele utilizate sunt perforate micronic special pentru a permite peretelui sa respire, eliminand riscul aparitiei mucegaiului.

Aflati mai multe informatii despre "Fototapet-ul decorativ cu mesaje motivationale"

Accesand catalogul nostru de imagini, puteti oricand sa descoperiti o idee, pe care sa o transformati ulterior intr-un fototapet motivational pentru afacerea sau activitatea pe care o desfasurati. Daca timpul nu va permite acest lucru, trimiteti-ne cateva date despre activitatea dvs. insotite eventual si de un logo, iar echipa noastra de creatie grafica va veni cu idei in acest sens


Accesand catalogul nostru de imagini, puteti oricand sa descoperiti o idee, pe care sa o transformati ulterior intr-un fototapet motivational pentru afacerea sau activitatea pe care o desfasurati. Daca timpul nu va permite acest lucru, trimiteti-ne cateva date despre activitatea dvs. insotite eventual si de un logo, iar echipa noastra de creatie grafica va veni cu idei in acest sens.

Pentru a calcula costul unei lucrari cu mesaj motivational, folositi formularul de comanda. In cazul in care aveti o imagine anume pe care o doriti, mentionati in formularul de comanda detalii despre aceasta.


Fototapet Motivational la comanda 1 Fototapet Motivational la comanda 2 Fototapet Motivational la comanda3 Fototapet Motivational la comanda 4 Fototapet Motivational la comanda 5 Fototapet Motivational la comanda 6
Cum lansez comanda ferma

Video prezentare explicatativa si detalii despre etapele ce trebuiesc urmate, pt. lansarea comenzii.

Categorii

Montaj / Aplicare

Materialele utilizate sunt usor de aplicat pe orice suprafata plana, iar montajul in sine nu presupune personal calificat.

Cele mai Populare

  • Suportul utilizat pt. realizarea fototapetului

Acest site foloseste cookie-uri.
afla mai multe detalii despre utilizare cookie-urilor