Afiliere Home Deco

HdA - Program de Afiliere Home Deco

Daca te pricepi la marketing online, blogging sau web development, inscrie-te ca afiliat si alatura-te echipei HdA - Afiliere Home Deco.

Statisticile sunt generate in timp real si afisate in interfata de administrare a programului de Afiliere Home Deco. In plus, atunci cand utilizatorul lanseaza o comanda, afiliatul primeste in acelasi timp o instintare in casuta de e-mail folosita in cadrul programului. In momentul in care a fost generata conversia (clientul a platit comanda), afiliatul primeste o notificare in acest sens.

Oferim produse unice de cea mai buna calitate, personalizate dupa preferintele si dorintele fiecarui cumparator. Continuam ceea ce am inceput in 2007 si dorim sa ducem traditia mai departe, motiv pentru care sunt adaugate periodic noi colectii, alaturi de cele 10.000 de modele grafice existente astazi in catalogul online. Sistemele de amenajare acopera toate suprafetele plane ale spatiului construit. Am pornit de la amenajarea unui perete si am dezvoltat oferta, oferindu-le clientilor nostri posibilitatea de amenajare a tuturor suprafetelor plane dintr-un spatiu construit si nu numai.


Produse unice si fara concurenta, promovate prin platforma de Afiliere Home Deco

Sistemele oferite in piata de CDS prin fototapet.ro , sunt unice prin natura realizarii lor tematice, dar si prin complexitatea realizarii fizice (montajul) a acestora.

Trece in revista o parte dintre lucrarile noastre, realizate din 2007 pana in prezent.

Afilierea in domeniul Home & Deco presupune comisioane mai mari decat in restul domeniilor de activitate, cu un efort similar pentru tine. Comisioanele pornesc de la 10%, iar valoarea acestora este direct proportionala cu implicarea Afiliatului. Comanda minima preluata si facturata este de 350 RON.
Astfel, ce mai mica conversie generata de un Afiliat este de 35 RON comision!
Trece in revista tipurile de materiale folosite si preturile acestora.


Recompensam cu regularitate partenerii care isi doresc sa creasca alaturi de noi. Recompensam frecvent cei mai activi afiliati prin premii si comisioane preferentiale. Domeniul nisat de afiliere Home Deco se pozitioneaza in top 3 ca fiind unul dintre cele mai profitabile industrii din comertul online.

Deoarece respectam eforturile Afiliatilor in a genera conversii, la cerere, putem elimina numerele de telefon afisate in sectiunea de contact.
Numerele de telefon pentru traficul trimis de anumiti Afiliati, poate fi eliminat. Afla mai multe detalii despre cum functioneaza Platforma de Afiliere Home Deco - HdA.


Articole cu si despre programul de Afiliere Home Deco

Sursa nelimitata de idei pentru postarile pe blog

Marketingul afiliat si termenii folositi in comunicare

Despre sistemul de tracking, codul de urmarire HdA - Afiliere Home Deco

Cum generezi cele mai bune conversii cu ajutorul blogului

Cum poti utiliza relatia cu Facebook pentru marketing afiliat

Web site-uri eligibile pentru programul de Afiliere Home Deco

Cum sa promovezi cu succes produse Home Deco ca afiliat