Tapet Netesut Personalizat - Fototapet Personalizat, Tapet la Comanda

Calitatile speciale ale grupei de materiale CDS-WALL pentru acoperirea peretilor

Tapet Netesut Personalizat - Fototapet Personalizat, Tapet la Comanda

Grupa de materiale suport CDS-WALL (non-woven)


Grupa CDS-WALL este alcatuita din materiale tratate special (perforate micronic) care permit peretelui sa respire. Adezivul aplicat in stare inactiva se activeaza cu apa, inainte de a fi montat. Oricare dintre cele 3 tipuri de material suport sunt extrem de facile la aplicare si usor de manevrat.
Nu este nevoie de personal calificat pentru montaj !

----------------------------------------------

CDS-WALL 230 neted, matt ; grosime: 331 microni

230 gr/mp, Non-woven, bio-proof, self-adhesive, resistant UV, watherproof, fireproof, FSC certification.

CDS-WALL 300 texturat, matt ; grosime: 521 microni

300 gr/mp, Non-woven, bio-proof, self-adhesive, resistant UV, watherproof, fireproof, FSC certification.

CDS-WALL 175 neted, matt ; grosime: 187 microni

175 gr/mp, Non-woven, bio-proof, self-adhesive, resistant UV, watherproof, fireproof, FSC certification.

.

Cum lansez comanda ferma

Video prezentare explicatativa si detalii despre etapele ce trebuiesc urmate, pt. lansarea comenzii.

.

Do it your self !

Foarte usor de Aplicat !!!

.

Materialele din aceasta grupa sunt extrem de manevrabile si foarte permisive la aplicare. Nu formeaza bule de aer / cute dupa uscare. Materialul poate fi mototolit si/sau chiar rupt, si chiar si in acest conditii, dupa aplicare nu raman urme vizibile care sa afecteze calitatea grafica imprimata.

Adeziv prelipit in stare inactiva care se activeaza cu apa in momentul aplicarii. Dupa activare (se scufunda intr-un recipient cu apa) se asteapta circa 1 minut si se poate pozitiona pe suprafata ce urmeaza a fi amenajata.

Surplusul de adeziv va fi indepartat prin apasarea cu o racleta din caucic, cu margini drepte.

Materialele din grupa CDS-WALL pot fi aplicate cu suprapuneri sau fara (fasie langa fasie). In cazul lui CDS-WALL 175, fasiile se aplica prin suprapunere (1 - 1,5 cm), iar acest lucru este aproape invizibil datorita grosimii materialului.

Aflati mai multe detalii despre cum se aplica / monteaza aceste materiale.


Certificare FSC & garantia GREENGUARD

Materialele din grupa CDS-WALL sunt certificate FSC (protejarea mediului si al padurilor).
Materialele sunt inodore avand garantia GREENGUARD.
Materialele din grupa CDS-WALL indeplinesc criteriile AgBB (Germania).

.

CARACTERISTICI SPECIALE

Permite peretelui sa respire

Datorita structurii de realizare, materialele din grupa CDS-WALL sunt bio-proof (NU permit formarea de mucegai in timp). Acestea lasa suprafata amenajata sa respire prin porii materialului.
Indiferent de stratul materialului suport pe care sunt aplicate materialele CDS-WALL, apa ce activeaza adezivul se va evapoara prin porii materialului, inainte de a fi absorbita de structura materialului suport.
Materialele din grupa CDS-WALL sunt watherproof. Acestea sunt impermeabile si se pot spala cu apa (multa apa). Suprafata finala a materialelor este mata si nu genereaza reflexii.


Culori rezistente in timp

Datorita tehnologiei de imprimare, modelul grafic imprimat este fixat in material. Aceasta tehnologie de ultima generatie face ca produsul final sa fie rezistent UV (rezistent la contactul cu razele solare).
Modelul grafic imprimat nu se decoloreaza in timp. Culorile naturale obtinute in procesul de fabricare se vor pastra in timp, in conditiile in care suprafata amenajata se va spala / curata cu apa.
Pe intreaga suprafata a modelului imprimat se formeaza o pelicula protectoare (materilul este uscat la 110 grade celsius), care confera produsului o rezistenta sporita la zgariere.


100% personalizabil

Toate lucrarile sunt 100% personalizate. Beneficiarul stabileste dimensiunile finale pentru fiecare comanda. Modelul grafic va fi prelucrat si dimensionat, indiferent de formatul geometric al suprafetei ce urmeaza a fi amenajata.
Lucrarile realizate cu acest tip de material pot prezenta orice imagine personala sau orice tema grafica.
Pentru fiecare lucrare, inainte de a fi programata in productie (procesul de realizare fizic) se poate obtine un print TEST de culoare care va evidentia calitatile grafice. In prealabil fiecare lucrare beneficiaza de consultanta tehnica si BDT (bun de tipar) din partea echipei noastre tehnice.

Acest site foloseste cookie-uri.
afla mai multe detalii despre utilizare cookie-urilor