Fototapet 3D

Fototapet personalizat 3D, cu elemente grafice aplicate in relief

Fototapet 3D

In cele mai multe dintre amenajarile realizate, discutam despre lucrari cu efect 3D. Consideram ca munca noastra nu este una de rutina, doar de realizare, prelucrare si dimensionare a unor imagini. Creativitatea, perseverenta si faptul ca iubim ceea ce facem, ne determina sa cautam si sa exploram forme si modalitati noi de abordare a domeniului de activitate pe care il avem. Echipa noastra se implica in dezvoltarea si expansiunea oricarei idei, dar mai ales pune accent pe tendintele si evolutiile pietei in materie de design interior.

Clientii nostri reprezinta "Busola" de orientare in alegerile pe care le facem si, pentru ca acestia vorbesc din ce in ce mai mult despre fototapetul 3D, am adaugat in oferta noastra si acest tip de amenajare, dar intr-o maniera unica, asa cum ne place sa fim.

Pentru amenajarile care se doresc a fi cat mai iesite din comun, mai spectaculoase, recomandam fototapetul 3D cu elemente aplicate direct pe contextul grafic si in deplina concordanta cu acesta. Pot fi realizate amenajari 3D cu obiecte sau elemente existente fizic intr-un spatiu de locuit.

Suprapunerea celor trei dimensiuni: suprafata plana, profunzimea modelului grafic (perspectiva) si elementul fizic aplicat, au ca rezultat final Fototapet 3D la propriu.

Context grafic cu elemente aplicate

Putem realiza Fototapet 3D folosind orice imagine de fundal / context grafic si orice elemente care pot fi reproduse fizic prin diferite tehnologii (sculptura, turnare, traforare, etc.). Elementele volumetrice, figurinele decorative si orice alte obiecte de acest gen, vor fi aplicate efectiv pe suprafata plana a peretelui sau a tavanului. Elementele volumetrice din lemn pot fi o solutie foarte buna pentru a obtine o amenajare unica la cerere.

In aceste situatii doar imaginatia stabileste formatul grafic final al unei lucrari.

Desi amenajarile cu fototapet schimba radical un spatiu, combinatia acestuia cu unul sau mai multe elemente decorative, poate oferi o atmosfera eleganta si poate chiar schimba statutul lucrarii, de la una cu insusiri strict de design, la una cu caracteristici functionale.

Pentru amenajarea suprafetelor plane se poate folosi orice model grafic, indiferent de tema aleasa. Imaginile pot fi din catalogul nostru online sau din orice alte surse. Vom face tot posibilul sa identificam formatul potrivit, a modelului grafic indicat, pentru a onora comanda dvs. Orice imagine grafica, orice dimensiune !


Orice tema grafica, orice dimensiune, orice format geometric !

In afara de modelele grafice prezentate in catalogul online, acestea fiind recomandarea noastra, putem cauta, identifica orice model grafic indicat de catre beneficiar. Imaginile grafice prezentare in catalogul nostru online sunt organizate pe categorii si grupate in functie de destinatie.

Fiecare lucrare este dimensionata / prelucrata pe cotele mentionate de beneficiar si optimizate dpdv al rezolutiei grafice, astfel in cat elementele ce il compun sa ramana reale si proportionale cu suprafata acoperita a peretelui / peretilor, tavanului sau a pardoselii.


Fototapet 3D Fototapet personalizat cu elemente in relief 3D

3D fototapet

Exista cazuri in care efectul 3D este confundat cu tehnica de redare de la cinematograf sau mai nou cu 3D-ul vizualizat la televizoarele din caminele noastre.
Putem realiza si astfel de lucrari in cazul in care un client doreste sa se plimbe cu ochelari homecinema prin casa sau birou. Daca nu va incanta modelele salvate de noi in categoria "iluzie optica 3D" comunicati-ne ce alta imagine doriti prezentata in acest mod si noi ne ocupam de acest demers.


Montajul / Aplicarea

Pentru aplicarea materialului CDS-WALL nu este necesar personal calificat. Oricine poate lipi acest material, dupa ce sunt citite instructiunile de aplicare si in plus vazut / urmarit materilul video din sectiune montaj.

Ulterior vor trebui aplicate elementele decorative pe suprafata peretelui.

Pentru a calcula costul unei lucrari folositi formularul de comanda. In cazul in care aveti o imagine anume pe care o doriti, mentionati in formularul de comanda detalii despre aceasta.

Costul elementelor decorative vor fi anuntate / calculate separat de costul afisat de sistem pentru realizarea fototapet-ului.

Cum lansez comanda?

Video prezentare explicatativa si detalii despre etapele ce trebuiesc urmate, pt. lansarea comenzii.

Categorii

Montaj / Aplicare

Materialele utilizate sunt usor de aplicat pe orice suprafata plana, iar montajul in sine nu presupune personal calificat.

Cele mai Populare

  • Suportul utilizat pt. realizarea fototapetului

Acest site foloseste cookie-uri.
afla mai multe detalii despre utilizare cookie-urilor